Kibernetinio saugumo mokymai

Privatumo politika skirta paaiškinti, kaip mes saugome kiekvieno svetainės lankytojo privatumą ir įsipareigojame sąžiningai bei teisėtai tvarkyti taip pat prižiūrėti pateiktus duomenis. 

Apie mus

Jūsų asmens duomenų valdytojas Cybernet. Mūsų kontaktiniai duomenys: +370 6 4549735; info@cybernet.lt.

Duomenų rinkimas

Registruojantis renkami šie duomenys: vardas ir pavardė, el. pašto adresas; telefono numeris. Asmens duomenis mes renkame šiais būdais: a) užpildžius tinklapyje esančią kontaktinę užklausos formą; b) naršant mūsų svetainėje, kadangi informaciją apie jūsų veikla tinklapyje renka slapukai (angl. cookies).

Duomenų naudojimas

Duomenis naudojame, siekiant atsakyti į jūsų klausimus, taip pat siekiant pagerinti svetainės veikimą. Duomenys renkami ir komerciniais tikslais – parduodant mokymus.

Duomenų saugojimo laikotarpis

Jūsų asmens duomenis tvarkome ir saugome ne ilgiau nei to reikia šioje privatumo politikoje numatytiems tikslams pasiekti. Jūsų asmens duomenys atsakymų į užklausas parengimo tikslais saugomi ne ilgiau nei 3 metus.

Duomenų apsauga

Imamės atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų visų tvarkomų asmens duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę kreiptis į mus ir susipažinti su savo asmens duomenimis, juos taisyti arba ištrinti taip pat apriboti jų tvarkymą.

Jūs taip pat turite teisę nesutikti, kad jūsų duomenys būtų tvarkomi ir atšaukti prieš tai suteiktą sutikimą. Jūsų teisė gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu formatu ir pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Mūsų privatumo politika skirta  informuoti, kad jūs galite pasinaudoti visomis savo teisėmis kreipdamiesi į mus el. paštu info@cybernet.lt arba telefonu: +370 6 4549 735.

Noriu sužinoti kaip susikurti saugų slaptažodį

Atsiųsime 3 konkrečius patarimus kaip susikurti ir prisiminti saugius slaptažodius